Rondleiding

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom corona is het niet mogelijk om in te schrijven voor een rondleiding. Wanneer de inschrijving weer open staat, komt er een berichtje op de site.

 

Alternatief: bekijk de film

Voor alle zwangeren die de intentie hebben om in het Geboortezorghuis Harderwijk te bevallen, of nog niet zeker weten of ze hier willen bevallen, is het mogelijk om alvast een kijkje te komen nemen:

 

 

 

Wanneer zijn er rondleidingen?

Wij leiden je graag rond op de eerste zaterdag van de maand (10 uur start) en iedere eerste woensdagavond van de maand (19 uur start). De eerste rondleiding zal ongeveer een half uur duren. Per rondleiding zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als een rondleiding is vol geboekt, wordt er automatisch een nieuwe rondleiding voor die dag aangeboden, die een half uur later begint.   

 

Waar verzamelen?

We verzamelen in de hal voor de ingang van het Geboortezorghuis Harderwijk. Het betreft een korte rondleiding. Medische zaken zullen hierbij niet besproken worden. Deze vragen dien je te stellen aan jouw eigen verloskundige.

 

In bedrijf

Houd er rekening mee dat het Geboortezorghuis Harderwijk op het moment van de rondleiding gewoon beschikbaar blijft voor bevallingen, waardoor het kan zijn dat niet alle kamers bekeken kunnen worden.