Rondleiding

Graag ontvangen we jullie voor de rondleiding - van harte welkom

 

Wanneer zijn er rondleidingen?

Wij leiden je graag rond op de eerste zaterdag van de maand (de eerste is om 10 uur) en iedere eerste woensdagavond van de maand (de eerste is om 19 uur). De rondleiding zal ongeveer een half uur duren. Per rondleiding zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In de maand augustus zijn er geen rondleidingen in het geboortezorghuis. 

 

Waar verzamelen?

We verzamelen in de hal voor de ingang van het Geboortezorghuis Harderwijk. Het betreft een korte rondleiding. Medische zaken zullen hierbij niet besproken worden. Deze vragen dien je te stellen aan jouw eigen verloskundige. 

 

In bedrijf

Houd er rekening mee dat het Geboortezorghuis Harderwijk op het moment van de rondleiding gewoon beschikbaar blijft voor bevallingen, waardoor het kan zijn dat niet alle kamers bekeken kunnen worden.

 

Aanmelden

Opgave kan via onderstaand formulier. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging mail hebt ontvangen! In deze mail staat  nog een keer datum en tijdstip vermeld waarvoor u bent aangemeld. 

De bevestigingsmail kan door vakantie/feest of weekend dagen even wat langer op zich laten wachten. (in week 8 2024 zal er geen bevestiging worden verzonden eveneens week 29,30,31 en 35 niet)

 

 

 

Opgave voorlichting en rondleiding

*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.